Ontmoeting

 

Soms heb je behoefte aan een goed gesprek over ‘waar het écht om gaat’ in het leven of heb je even een coach nodig op dat gebied. Dat kan hier in de Ruimte voor Bezieling. Ik heb een ruime ervaring als Pulsarcoach en ben gericht op werkelijke verandering. Maak gewoon een afspraak.

Goed gesprek

Waar het écht om gaat…

Als je  er naar verlangt om in de drukte van je bestaan een aantal essentiële levenszaken (weer) op te frissen, aan te scherpen en verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Denk daarbij aan: je unieke visie, missie en werking of betekenis in dit leven, je droom of hartenwensen formuleren, actualiseren en concretiseren, de vinger leggen op bepaalde belemmeringen, een volgende stap bepalen, je leef- en werkomstandigheden herijken,  jezelf opnieuw uitvinden bij een burn out, ontslag, scheiding of verlies, etc

Duur ontmoeting en kosten
Een één op één gesprek duurt meestal 1,5 uur. Kosten: €80. In het eerste gesprek bepalen we je vraag. We houden het bij 1, 3 of 7 gesprekken. Welk aantal het moet zijn, en in welke tijdsspanne, stellen we vast in het eerste gesprek.

Soms is het fijn om in een grotere groep de ‘dingen des levens’ te delen. Daarvoor organiseer ik bij tijd en wijle bijeenkomsten. Wil je op de hoogte houden worden? Laat het me dan weten!