Inspiratiepad

Loop het Inspiratiepad met zeven inspiratie- of meditatieplekken waar Westerse en Oosterse wijsheid elkaar ontmoeten. Ontdek net als wij dat deze ontmoeting je inzichten geeft over bewustwording, zelfontwikkeling en twee belangrijke levensvragen:

wat is mijn betekenis hier op aarde?

 

welke belemmeringen heb ik te overstijgen?

 

Een inspirerende wandeling, vol mysterie, kleur en symboliek, langs de zeven bedes van het Onze Vader Gebed. Elke bede is gekoppeld  aan een Chakra. Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam. Zo ontmoeten en versterken Westerse en Oosterse wijsheid elkaar. Met dit gebed krijg je zeven essentiële handreikingen voor bewustwording en voor een betekenisvol bestaan vanuit het Christusbewustzijn. Een bestaan waarbij jij, vanuit je inspiratie, met beide benen op de grond, het leven vorm geeft waarvoor je in de wieg bent gelegd.

Voor gelovige én ongelovige Thomassen
In een Westerse samenleving die ondanks de secularisatie nog steeds doordrenkt is door Christelijke dogma’s is dit Pelrimspad helend en verbindend voor iedereen. Ofwel: een pad voor gelovige en ongelovige Thomassen. De ervaring is dan ook dat vrijwel iedereen met een belangrijk inzicht het pad verlaat.

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten rondom het Inspiratiepad en het Onze Vader gebed, abonneer je dan op de nieuwsbrief