|Koos de Vos

Koos

Koos de Vos 1950 Rotterdam

Ik ben van nature een ‘verbindende vlottrekker’. Met een nodige dosis Rotterdamse humor en rechtstreeksheid én een taboe en status doorbrekende houding trek ik vastgelopen zaken weer vlot:
• bij een persoonlijke vastloper;
• tussen één of meerdere mensen;
• tussen een persoon en een organisatie;
• tussen organisaties.

Het effect: het probleem is uit de lucht en er is een eenduidige verbindende oplossingsrichting. Dit talent zette en zet ik in als onafhankelijk consultant van grote landelijke projecten, als organisatieadviseur, en als directeur van zeer diverse profit en non-profit organisaties.

Mijn inzichten tijdens mijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostela en mijn levenslange zoektocht naar het wonderbaarlijke en grenswetenschappelijke, breng ik graag  in.  Als Econometrist verbind ik altijd gevoel en verstand en doorspek alles met de nodige exactheid, nuchterheid en een logische onderbouwing. Ook mijn muzikaliteit (accordeon en piano) trekt mensen vlot, verbindt en beweegt. Zie ook www.oasecombo.nl

IMG_0528