|Huiskamers van het Hart

‘Liefde zaaien en oogsten’
‘De Huiskamers van het Hart’ is een initiatief van Yolanda van de Merwe van Volledig Verbonden en mijzelf. Geboren vanuit de diepe overtuiging dat wij alleen persoonlijk het tij kunnen keren, en:

“Wie liefde zaait zal liefde oogsten.”
“Een liefdevolle wereld begint bij jezelf.”
“Als de hele wereld meedoet, dan wordt iedereen lief”
Liefde zaaien en oogsten!

Samen bergen verzetten!

“We kunnen de mensheid in een betere richting krijgen, als we samenwerken” Wubbo Ockels.

In de Huiskamer van het Hart stemmen we onze gedachten, emoties en gevoelens af op liefde. We omarmen dus ook liefdevol onze angst en alle emoties, die daaruit voortvloeien. We vragen ons vooral af wat we wel willen vanuit liefde. We kunnen zo de mogelijkheid van een negatief verloop van het leven op aarde ombuigen naar een positief scenario waarin liefde, vrede, vreugde en compassie de boventoon voeren. Oude tradities vertellen allang dat dit zo mogelijk is en door recente wetenschappelijke onderzoeken wordt dit bevestigd. Vraag je daarom dagelijks af “Ben ik liefdevol geweest?”. Zo kunnen we samen bergen verzetten! Kijk voor meer info op www.huiskamersvanhethart.nlMarjan van Dijke

Aardig doen tegen mensen die niet aardig zijn….

Stel: Je bent in een boze bui. Hoe zou jij reageren als iemand dan niet aardig ofwel boos tegen je doet…….? Doe daarom aardig tegen mensen die niet aardig doen, want die hebben dat het hardste nodig. Het is dus precies andersom dan veel mensen denken en doen. Daniel Lohues belicht dit heel mooi  in: “Aordig doen tegen mensen die niet aardig doen”.