|Casper de Witte Herder

Casper close up
Ik ben Casper de Witte Herder en een volwaardig bewoner van de Ruimte voor Bezieling. Als je hier komt, dan krijg je dus ook met mij te maken.

Ik ben vernoemd naar ‘Casper de Goede Geest’, het spookje uit de tekenfilm. Casper betekent ‘Schatbewaarder’. Ik  bewaar de schat van ‘de ware natuur’ door natuurlijkheid of onnatuurlijkheid te spiegelen.  Als herder leer ik je bijvoorbeeld dat je altijd in verbinding bent. Zo wil ik  je altijd begroeten en  verbinden met andere mensen. Met mijn gevoeligheid voel ik je gemoed precies aan. Als je verdrietig bent, troost ik je. Als je blij bent, ben ik ook blij. Als je me toelaat, kan ik je ontzettend veel leren over ‘natuurlijk jezelf zijn’. Wil je alvast een voorproefje? Vraag dan de pdf van mijn glossy aan, die Dorothée voor me geschreven heeft. Zij stuurt ‘m dan via WeTransfer naar je toe.

clipart-casper-het-spook-animaatjes-5.large