Beeldend kunstenaar en schrijver

Schilderen helpt mij om oude wijsheid te ont-dekken en te doorleven. Mijn thema’s krijg ik aangereikt door goed innerlijk te luisteren. Onder het schilderen  krijg ik ervaringen en inzichten. Alleen als ik het zelf beleefd heb, kan ik er over schrijven en spreken. Schilderen is een prachtige vorm van meditatie die me uit mijn verstand haalt en bij mijn gevoel brengt. Meer en meer voel ik ook een verlangen om creatief bezig te zijn in de natuur en met natuurlijke materialen te werken en schilderachtige meditatieve plekken te creëren in onze tuin, zoals de plekken van het Inspiratiepad.
Aan de impressie van mijn schilderijen en schrijfsels op deze site wordt nog gewerkt .
Over creëren

“In het niets gloeit de inspiratie en sluimert de creatie”

“Doortastend, aftastend, stap ik tintelend van nieuwsgierigheid een nieuwe wereld binnen, mijn hart is opgesprongen voor deze nieuwe ruimte…”

Dorothée